پاسخ به #شبهه «هیچ مجازاتی در قرآن برای توهینکننده به خدا و پیامبر وجود ندارد!!»
پاسخ به #شبهه «هیچ مجازاتی در قرآن برای توهینکننده به خدا و پیامبر وجود ندارد!!»
متن شبهه
” در خبرها آمده که دیوان عالی کشور حکم اعدام سینا دهقان، جوان 21 سالهی زندانی در اراک را تأیید کرده و اتهام او «سب النبی» (توهین به پیامبر اسلام) در شبکههای اجتماعی است. این پنج نکته برای کسانی مهم است که نخست “جانِ انسان” برایشان عزیز است و سپس اسلام. کسانی که برای یکی از این دو، اهمیتی قائل نیستند این یادداشت را ندیده بگیرند: یک: هیچ مجازاتی در قرآن برای توهینکننده به خدا و پیامبر وجود ندارد. دو: هیچ حدیث صحیحی (تاکید میکنم حتی یک حدیث صحیح) برای مجازات اعدام او هم وجود ندارد. سه: ادعای اجماع فقیهان شیعه و سنی بر اعدام ادعایی غلط است و این ادعا در هر دو طائفه، مخالفان برجستهای دارد. چهار: ورود مجازات اعدام در قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 با انبوهی از قیدها همراه است؛ در ماده 263 آمده هرگاه متهم به سب، ادعاء نماید که اظهارات وی از روی اکراه، غفلت، سهو یا در حالت مستی یا غضب یا سبق لسان [عادت به فحاشی] یا بدون توجه به معانی کلمات و یا نقل قول از دیگری بوده است سابالنبی محسوب نمیشود. پنج: اسلام وقتی به بادیهها رسید به جای آنکه بادیهنشینانِ اعرابی را مسلمان کند خودش بدَوی شد! بدویها چون اثری از حکم اعدام مرتد و فحّاش در قرآن نیافتند خشمشان را با حکم و فقه و فتوا ارضا کردند. در سوره توبه (آیه 97) آمده که این جماعت، حدود خدا و پیامبرش را نمیشناسد؛ امام شافعی (از ائمهی اهل سنت) حتی نماز پشت سر بدویها را روا نمیدانست. اما در روند تاریخ، «اسلام بدوی» جایی برای «اسلام مدنی» باقی نگذاشت. “
پاسخ شبهه
1. این حکم در برابر توهین به پیامبری صادر شده که از مهم ترین مقدسات مسلمانان است و دشنام به او، دشنام به همه مسلمانان و آزار همه آنهاست!
2. برخلاف ادعای نویسنده، حکم “سب النبی” بر اساس آیاتی از قرآن که به مباحثی مانند آزار پیامبر، محاربه با پیامبر، طعن در دین پیامبر، استهزاء پیامبر و… می پردازند، قابل برداشت است!
yon.ir/sndgn1
3. برخلاف ادعای شبهه، در روایات فراوان و معتبری حکم اهانت به پیامبر(ص)، اعدام دانسته شده است! بعنوان مثال امام رضا(ع) فرموده اند: “هرکه پیامبری را دشنام دهد، کشته خواهد شد.”
yon.ir/sndgn2
4. در حکم قتل اهانت کننده به پیامبر(ص) نه تنها اجماع و اتفاق نظر علمای شیعه وجود دارد، بلکه رهبران هر چهار فرقه اهل سنت هم حکم چنین کسی را اعدام می دانند!
“جواهر، ج41ص432″
yon.ir/sndgn3
5. ماده 262 قانون مجازات اسلامی به خود مجازات و ماده 263 و تبصره آن هم به استثنائات آن پرداخته اند؛ پس اگر در این مورد حکم اعدام برای فردی صادر شود، به معنای صدق نکردن موارد موجود در ماده 263 برای اوست!
yon.ir/sndgn4
6. این حکم وارد اسلام نشده بلکه از صدر اسلام، پیامبر(ص)، امیرالمومنین (ع) و سایر صحابه و اهل بیت(ع) کسی که به پیامبر توهین می کرد را اعدام می کردند، پس ادعای بند پنجم شبهه هم فاقد اعتبار است!
yon.ir/sndgn5
7. قبلا هم امام خمینی(ره) همین حکم را بدلیل اهانت سلمان رشدی به مقدسات اسلامی، برای او صادر کرده بودند.
http:/