بجای پرداخت ميلياردها تومان به مداحان برای گرياندن شما، آن را هزينه خنداندن يتيمی کنيد…
متن شبهه
پيامی برای ايرانيان در ماه محرم!
بجای پرداخت ميلياردها تومان
به مداحان برای گرياندن شما،
آن را هزينه خنداندن يتيمی کنيد…
✅ پاسخ شبهه بخش 2⃣
(چرا باید شعائر دینی را زنده نگه داشت؟!)⁉️
خداوند در قرآن می فرماید؛
«وَ مَنْ يُعَظِّمْ شَعائِرَ اللَّهِ فَإِنَّها مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ ؛ و هر كس شعائر الهى را بزرگ دارد، اين كار نشانه تقواى دلهاست.» (حج/32)
حال باید از خود پرسید چرا زنده نگه داشتن شعائر از جمله یکی از آنها واقعه عاشورا را باید زنده نگه داشت؟!!!
✅ در جواب باید گفت این شعائر هستند که موجب میشوند دین اسلام پابرجا بماند و در تک تک افراد جامعه تاثیر گذاشته و موجب میشوند دستورات و آموزه های دینی در دل ها نهادینه شود و همچنین یکی از راه های تبلیغی این دین بزرگ الهی است.
متاسفانه نویسنده این شبهه چشمان خود را بر روی همه حقایق بسته (که البته انتظاری جزء این نمیرود) ، و تمام آموزه های فرهنگ عاشورا را نادیده گرفته است.
باید یادآوری کنیم که همین آموزه های عاشوراست که موجب شد جوان و پیر در 8 سال دفاع مقدس فوج فوج راهی جبهه های نبرد شدند تا حتی یک وجب از خاک کشور عزیزمان بدست دشمنان نیفتد این را میتوان از سربندهای «یاحسین» آنها دریافت و همین زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت است که مدافعان حرم را سدی محکم در برابر نفوذ دشمنان ایران اسلامی قرار داد و امنیتی را بوجود آورد مثال زدنی که تمامی مخالفین انگشت به دهان ماندند ، این فرهنگ عاشوراست که به ما از خود گذشتگی را می آموزد و موجب میشود جوان های مومن انقلابی در قالب اردوهای جهادی بدون هیچ چشم داشتی به کمک محرومان و … میشتابند.
و…
چطور میتوان چشمان خود رو به تمام آموزه های واقعه عاشورا ببندیم و زنده نگه داشتن آن را زیر سوال ببریم، در حالیکه اندیشمندان جهان از آن درس میگیرند ؛
مهاتماگاندی (رهبر استقلال هند): من زندگي امام حسين علیه السلام، آن شهيد بزرگ اسلام را به دقت خواندهام و توجه كافي به صفحات كربلا نمودهام و بر من روشن شده است كه اگر هندوستان بخواهد يك كشور پيروز گردد، بايستي از امام حسين علیه السلام پيروي كند.
توماس كارلايل (فيلسوف و مورخ انگيسي): بهترين درسي كه از تراژدي كربلا ميگيريم، اين است كه حسين علیه السلام و يارانش ايمان استوار به خدا داشتند. آنها با عمل خود روشن كردند كه تفوق عددي در جايي كه حق با باطل رو برو ميشود اهميت ندارد و پيروزي حسين با وجود اقليتي كه داشت، باعث شگفتي من است.
آنطون بارا (مورخ مسيحي): اگر حسين علیه السلام از آن ما بود، در هر سرزميني براي او بيرقي بر ميافراشتيم و در هر روستايي براي او منبري بر پا مينموديم و مردم را با نام حسين علیه السلام به مسيحيت فرا ميخوانديم.
الحسین فی الفکر المسیحی ص۸۷ آنطوان بارا (معاصر) دارالعلوم الکویت
و…